Ενοικιάσεις Σκαλωσιών

Σύνδεση στο online σύστημα Σύνδεση στο online σύστημα
Toggle Bar

Η εταιρία μας διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό ολοκληρωμένων συστημάτων σκαλωσιών οι οποίες συμμορφώνονται με τα πρότυπα που έχουν θεσπιστεί σύμφωνα με τους περί Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Κανονισμούς. 

 

.Οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία αναφορικά με τια σκαλωσιές:

  • Ενοικίαση Σκαλωσιών: Παρέχουμε τη δυνατότητα σε εργολάβους και/ή ιδιώτες να ενοικιάσουν σκαλωσιές σε ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με τις τιμές που προσφέρουν αντίστοιχες εταιρίες στον τομέα των κατασκευών. Για μακροχρόνιες συμφωνίες ενοικίασης παρέχετε έκπτωση.. 
  • Ενοικίαση και Τοποθέτηση Σκαλωσιών: Δίνεται η δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει το συνδυασμό της ενοικίασης και τοποθέτησης σκαλωσιών από την εταιρία μας. Με την επιλογή αυτή ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιτύχει τον καλύτερο συνδυασμό υπηρεσιών και κόστους. Η εταιρία μας διαθέτει, εκτός από τα τυπικά μέρη του συστήματος σκαλωσιών (Π, πλατφόρμες, κάγκελα) ειδικά συστήματα (‘αγκώνες’) τοποθέτησης σκαλωσιών σε ύψος, χωρίς αυτές να χρειάζεται να τοποθετούνται στο έδαφος. Με αυτόν τον τρόπο παρέχεται η δυνατότητα τοποθέτησης σκαλωσιών σε μέρη όπου η στήριξη τους στο έδαφος είναι αδύνατη.

 

skalosies2

 

 

Πάρε Προσφορά!

 

 

 

Σχετικά με εμάς

Η εταιρία ΟΡΓΑΝΩΣΗ με έδρα την Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής διαχείρισης πολυκατοικιών τα τελευταία 30 χρόνια καλύποτντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών και δραστηριοτήτων που βοηθάει στην εύρυθμη λειτουργία και διαβίωση των ενοίκων.

ΕΣΠΑ

GR e bannerespaEΤΠΑ120X60

Search