Αποφράξεις

Σύνδεση στο online σύστημα Σύνδεση στο online σύστημα
Toggle Bar

Η εταιρία μας ειδικεύεται στις αποφράξεις και στους καθαρισμούς αποχετεύσεων.

apofraxeis2  

Διαθέτει υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα, ώστε να δρα με ακρίβεια και ταχύτητα, λύνοντας κάθε πρόβλημα απόφραξης που αντιμετωπίζετε.

Αναλαμβάνει τον καθαρισμό όλων των δικτύων αποχέτευσης ομβρίων υδάτων, οριζοντίων και καθέτων σωληνώσεων καθώς επίσης και εντός των κτηρίων σε κουζίνες, τουαλέτες, σιφώνια κτλ

 

Η εταιρία μας διαθέτει ειδικό εξοπλισμό ακροφύσια (μπεκ), για τα μηχανήματα υδροβολής τα οποία δίνουν λύση σε όλα τα προβλήματα βουλώματος της αποχέτευσης ακόμα και αν προέρχονται από τσιμέντα, λίπη, πετρώματα, από στερεοποίηση απορρυπαντικών και μπάζα από τυχόν εργασίες.

Η εταιρία μας διαθέτει διαγνωστικές κάμερες που με τον εύκαμπτο άξονά τους μπαίνουν και διακλαδίζονται μέσα στις σωληνώσεις επιτρέποντας να δούμε απεικονιστικά την ενδεχόμενη ζημιά ή φράξιμο του σωλήνα.

 

Οι κάμερες είναι τελευταίας τεχνολογίας, υψηλής ανάλυσης και υπάρχει δυνατότητα να σας παρέχουμε αντίγραφο του βίντεο σε USB stick μετά το πέρας της εργασίας.

 

Όσον αφορά την συντήρηση των αποχετεύσεών σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου.

 Οι τιμές μας στις αποφράξεις είναι από τις πλέον ανταγωνιστικές του χώρου.

 

Το κόστος μιας απλής απόφραξης ξεκινάει από 50 ευρώ. 

 

Συνήθως οι απλές αποφράξεις δεν είναι χρονοβόρες και είναι οικονομικές, όμως εάν το πρόβλημα είναι προχωρημένο και τα σιφώνια και οι σωληνώσεις δεν είναι εύκολα προσβάσιμες, οι τιμές σαφώς και αλλάζουν.

Εάν θέλετε να ρίξετε το κόστος των αποφράξεων τότε θα πρέπει να σκεφτείτε να κάνετε κάποιο συμβόλαιο συντήρησης.

 

apoxrakseis amaxi   apofraxeis4
 apofraxeis5    Uploadapofraxeis11052020

 

Επικοινωνήστε μαζί μας και εκμεταλλευτείτε την προσφορά των 50 ευρώ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310-887808, Κινητό: 6974111122, 6974991111

 

Πάρε Προσφορά!

 

Σχετικά με εμάς

Η εταιρία ΟΡΓΑΝΩΣΗ με έδρα την Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής διαχείρισης πολυκατοικιών τα τελευταία 30 χρόνια καλύποτντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών και δραστηριοτήτων που βοηθάει στην εύρυθμη λειτουργία και διαβίωση των ενοίκων.

ΕΣΠΑ

GR e bannerespaEΤΠΑ120X60

Search