Συντήρηση Ανελκυστήρων

Σύνδεση στο online σύστημα Σύνδεση στο online σύστημα
Toggle Bar

Η εταιρία ΟΡΓΑΝΩΣΗ διαθέτει δικό της γραφείο Συντήρησης Ανελκυστήρων και αναλαμβάνει με απόλυτη συνέπεια και υπευθυνότητα όσο αναφορά την τεχνική υποστήριξη του ανελκυστήρα και βέβαια στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη συντήρηση παντός τύπου ανυψωτικού μηχανήματος και κυλιόμενης κλίμακας/διαδρόμου.

Η συντήρηση είναι αναγκαία για την ασφαλή και ομαλή λειτουργία του ανελκυστήρα και για το λόγο αυτό επιβάλλεται από το νόμο. Συγκεκριμένα βάση νόμου ο αριθμός συντηρήσεων δεν πρέπει να είναι μικρότερος από 9 το χρόνο γι’ ανελκυστήρες με μικρή κίνηση, ενώ γι’ ανελκυστήρες με μεγάλη κίνηση (10.000 εκκινήσεις την εβδομάδα και πάνω) δεν πρέπει να είναι μικρότερος από 24 το χρόνο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος

Η συντήρηση πραγματοποιείται από εξειδικευμένο προσωπικό και περιλαμβάνει:

  • Έλεγχο και ρύθμιση των ηλεκτρικών και μηχανικών διατάξεων ασφαλείας του ανελκυστήρα καθώς και όλων των υπολοίπων εξαρτημάτων για την αποφυγή οποιουδήποτε μελλοντικού προβλήματος ή δυσλειτουργίας.
  • Λίπανση και καθαρισμός των εξαρτημάτων.
  • Έλεγχος στον πίνακα για τυχόν υποθηκευμένες βλάβες και αποκατάστασή τους.

 

Τηλέφωνο Επικοινωνία;: 2310-866665

Κινητό: 6972277667

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

Πάρε Προσφορά!

 

 

Σχετικά με εμάς

Η εταιρία ΟΡΓΑΝΩΣΗ με έδρα την Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής διαχείρισης πολυκατοικιών τα τελευταία 30 χρόνια καλύποτντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών και δραστηριοτήτων που βοηθάει στην εύρυθμη λειτουργία και διαβίωση των ενοίκων.

ΕΣΠΑ

GR e bannerespaEΤΠΑ120X60

Search