Νομική Κάλυψη

Σύνδεση στο online σύστημα Σύνδεση στο online σύστημα
Toggle Bar

Το γραφείο μας διαθέτει ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου των οφειλετών.

Ένα ξεχωριστό τμήμα του γραφείου μας παρεμβαίνει με τις εξής ενέργειες: 

 • Oι ενοικοι που καθυστερουν τις οφειλες τους στις Κοινόχρηστες δαπανες ειδοποιούνται αυτόματα μεσω του προγράμματος με ηλεκτρονικο μηνυμα (e-mail) και με γραπτο μηνυμα στο κινητο τους(SMS) όταν η οφειλή ξεπερασει ένα συγκεκριμενο ποσο ή όταν η πληρωμη καθυστερει περισσοτερο απο τρεις μηνες.
 • Μέσω του λογισμικού CRM (Customer Relationship Management) καταγράφεται όλο το ιστορικό επικοινωνίας με κάθε οφειλέτη, οι αιτίες καθυστέρησης, οι δυνατότητες διακανονισμου των οφειλετών ή ειδικά προβλήματα για την εισπραξη κλπ.

Τα γραφεια μας διαθέτουν τέσσερις Δικηγόρους που εργάζονται καθημερινά στα καταστήματα μας.

law
Οι συνεργάτες μς επιλύουν συστηματικά προβλήματα καθυστερημένων λογαριασμών με ενεργειες όπως (επιστολή, διακανονισμοι, εξωδικα, αγωγές κτλ) αλλα και ότι άλλο νομικο πρόβλημα απασχολεί τον κοινόχρηστο χωρο της Πολυκατοικίας.

 1. Γραφειο Θερμοπύλων 9 Δικηγόρος Ψωμα Ελισάβετ 
  Ωρες Εργασιας 3-9 μμ 
  2310845902 - 2310865608 Ε-email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 2. Γραφειο Λασκαρατου 13 Δικηγόρος Σαφλούκα Παπαδοπούλου Συμεώνα
  Ωρες Εργασιας 10-3 μμ
  τηλ. 2310402542 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 3. Γραφειο Θερισου 36-Αμπελοκηποι Δικηγόρος Πασσά Αικατερίνη
  Ωρες Εργασιας 10-3 μμ
  τηλ .2310724590 Ε-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 4. Γραφειο Aριστοτελους 26 (Προσεχώς απο 1/12/2018 Εγνατιας 95)
  Κεντρο Δικηγόρος Δουλκερίδου Αλεξία
  Ωρες Εργασιας 10-3 μμ
  τηλ 2310237959 Ε-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

http://www.web-organosi.gr/nomiki/

 

 

Σχετικά με εμάς

Η εταιρία ΟΡΓΑΝΩΣΗ με έδρα την Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής διαχείρισης πολυκατοικιών τα τελευταία 25 χρόνια καλύποτντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών και δραστηριοτήτων που βοηθάει στην εύρυθμη λειτουργία και διαβίωση των ενοίκων.

Τελευταία Νέα

Search