Νομική Κάλυψη

Σύνδεση στο online σύστημα Σύνδεση στο online σύστημα
Toggle Bar

Το γραφείο μας διαθέτει ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου των οφειλετών.

Ένα ξεχωριστό τμήμα του γραφείου μας παρεμβαίνει με τις εξής ενέργειες: 

 • Oι ενοικοι που καθυστερουν τις οφειλες τους στις Κοινόχρηστες δαπανες ειδοποιούνται αυτόματα μεσω του προγράμματος με ηλεκτρονικο μηνυμα (e-mail) και με γραπτο μηνυμα στο κινητο τους(SMS) όταν η οφειλή ξεπερασει ένα συγκεκριμενο ποσο ή όταν η πληρωμη καθυστερει περισσοτερο απο τρεις μηνες.
 • Μέσω του λογισμικού CRM (Customer Relationship Management) καταγράφεται όλο το ιστορικό επικοινωνίας με κάθε οφειλέτη, οι αιτίες καθυστέρησης, οι δυνατότητες διακανονισμου των οφειλετών ή ειδικά προβλήματα για την εισπραξη κλπ.

Τα γραφεία μας διαθέτουν τρεις Δικηγόρους που εργάζονται καθημερινά στα καταστήματα μας.

law
Οι συνεργάτες μας επιλύουν συστηματικά προβλήματα καθυστερημένων λογαριασμών με ενεργειες όπως (επιστολή, διακανονισμοί, εξώδικα, αγωγές κτλ) αλλά και ότι άλλο νομικό πρόβλημα απασχολεί τον κοινόχρηστο χώρο της Πολυκατοικίας.

 1. Γραφείο Θερμοπύλων 9 Δικηγόρος Σαφλούκα Παπαδοπούλου Συμεώνα 
  Ωρες Εργασίας 3-8 μμ 
  2310845902 - 2310865608 email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 2. Γραφείο Λασκαράτου 13 Δικηγόρος Σαφλούκα Παπαδοπούλου Συμεώνα
  τηλ. 2310402542 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 3. Γραφείο Θερισσού 36-Αμπελόκηποι Δικηγόρος Πασσά Αικατερίνη
  Ωρες Εργασίας 10-3 μμ
  τηλ .2310724590 Ε-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 4. Γραφείο Εγνατίας 95-Κέντρο Δικηγόρος Δουλκερίδου Αλεξία
  Ωρες Εργασιας 10-3 μμ
  τηλ 2310237959 Ε-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

http://www.web-organosi.gr/nomiki/

 

 

Σχετικά με εμάς

Η εταιρία ΟΡΓΑΝΩΣΗ με έδρα την Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής διαχείρισης πολυκατοικιών τα τελευταία 30 χρόνια καλύποτντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών και δραστηριοτήτων που βοηθάει στην εύρυθμη λειτουργία και διαβίωση των ενοίκων.

ΕΣΠΑ

GR e bannerespaEΤΠΑ120X60

Search