Μηχανογραφημένη Έκδοση Κοινοχρήστων

Σύνδεση στο online σύστημα Σύνδεση στο online σύστημα
Toggle Bar

ΔΩΡΟ το Βιβλίο Εσόδων – Εξόδων όσο διαρκεί η συνεργασία μας στην Έκδοση Κοινοχρήστων. 

slide3                      Ο Διαχειριστής της πολυκατοικίας που είναι υπεύθυνος για την Οικονομική Διαχείριση της οικοδομής αναθέτει στο γραφείο μας την κατανομή των κοινόχρηστων δαπανών στους ενοίκους και την έκδοση των εντύπων. 

 

Η Οργάνωση αναλαμβάνει:

  Τον επιμερισμό των κοινόχρηστων δαπανών της πολυκατοικίας βάση αναλογισμού σύμφωνα με τον Κανονισμό της πολυκατοικίας ή την ισχύουσα νομοθεσία (Νόμος 3741/1929 ΠΔ 27/9/1985)
     
 

Την έκδοση ειδοποιήσεων για κάθε διαμέρισμα με πλήρη ανάλυση των δαπανών και ειδικά για τις πολυκατοικίες με αυτόνομη θέρμανση (ωρομέτρηση, θερμιδομέτρηση, ογκομέτρηση) εμφανίζονται οι ενδείξεις (προηγούμενη, τελευταία, διαφορά), ακόμα δυνατότητα αναγραφής ημερήσιας είσπραξης.

     
 

Την έκδοση δύο συγκεντρωτικών καταστάσεων με πλήρη ανάλυση των δαπανών.

     
 

Ειδοποιήσεις για κάθε διαμέρισμα με πλήρη ανάλυση των δαπανών και ειδικά για τις πολυκατοικίες με αυτόνομη θέρμανση (ωρομέτρηση, θερμιδομέτρηση, ογκομέτρηση) εμφανίζονται οι ενδείξεις (προηγούμενη, τελευταία, διαφορά), ακόμη υπάρχει δυνατότητα αναγραφής στα έντυπα ημερήσιας είσπραξης από τον διαχειριστή.

     
 

Δυνατότητα πρόσβασης στον ηλεκτρονικό πίνακα ανακοινώσεων του κάθε ενοίκου που με τους προσωπικούς του κωδικούς που δίνουμε έχει πρόσβαση σε όλα τα παραστατικά των κοινόχρηστων δαπανών της πολυκατοικίας του.

     
 

Η παράδοση των εντύπων γίνεται από το γραφείο μας εντός 24ωρών στον διαχειριστή.

 

 

Τρόποι επικοινωνίας του Διαχειριστή με την Οργάνωση

 

Μέσω τηλεφώνου στο τηλέφωνο: 2310-865608, μέσω fax στο τηλέφωνο 2310-867776, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέσω της ιστοσελίδας μας www.organosi.gr συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα. 

Πάρε Προσφορά!

Σχετικά με εμάς

Η εταιρία ΟΡΓΑΝΩΣΗ με έδρα την Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής διαχείρισης πολυκατοικιών τα τελευταία 30 χρόνια καλύποτντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών και δραστηριοτήτων που βοηθάει στην εύρυθμη λειτουργία και διαβίωση των ενοίκων.

ΕΣΠΑ

GR e bannerespaEΤΠΑ120X60

Search