destination1
destination2
destination3
destination3
destination3

Η εταιρία μας

 

Η εταιρία ΟΡΓΑΝΩΣΗ με έδρα την Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής διαχείρισης πολυκατοικιών τα τελευταία 25 χρόνια καλύποτντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών και δραστηριοτήτων που βοηθάει στην εύρυθμη λειτουργία και διαβίωση των ενοίκων.

Η οργάνωση όλα αυτά τα χρόνια δεν έπαψε ποτέ να επενδύει στις νέες τεχνολογίες και στη διαρκή αναβάθμιση του μηχανογραφικού της συστήματος έτσι ώστε να παρέχουμε όσο το δυνατό ποιοτικές υπηρεσίες και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στο έργο που μας εμπιστεύονται οι ένοικοι της πολυκατοικίας.

Η οργάνωση διαθέτει το πιο εξελιγμένο πρόγαμμα για την διαχείριση των πολυκατοικιών.

Η οργάνωση διαθέτει 9 γραφεία στην πολή της Θεσσαλονίκης τα οποία είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους On-Line και μπορούν να εξυπηρετούνται οι ένοικοι σε οποιοδήποτε γραφείο βρεθούν. Ακόμη, με το On-Line σύστημα που διαθέτουμε μπορείτε να βλέπετε την οικονομική κατάσταση της πολυκατοικίας σας την ενημέρωση για τα ανείσπρακτα, την κίνηση του αποθεματικού, πλήρες αρχείο οικονομικών στοιχείων, διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή, λόγω της ολοκληρωμένης μηχανογράφησης που υποστηρίζουμε.

Ακόμη, με υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε την εποπτεία του κτιρίου που σημαίνει καλύτερη συντήρηση, πρόληψη ζημιών και οικονομικότερη λειτουργία. Σας συστήνουμε και υποστηρίζουμε τα τεχνικά προβλήματα της πολυκατοικίας σας με τους καλύτερους και οικονομικότερους τεχνίτες χωρίς να σας τους επιβάλλουμε. Η τελική επιλογή είναι δική σας και σας προτείνουμε να τους αναζητήσετε εντελώς δωρεάν από το site mastoras.gr που διαθέτουμε στο οποίο έχετε την δυνατότητα να αναρτήσετε την εργασία που επιθυμείτε και να λάβετε προσφορές από τους αντίστοιχους επαγγελματίες στο χρονοδιάγραμμα και τον προϋπολογισμό που έχετε ορίσει.

Επίσης, τηρούμε πλήρες αρχείο τεχνικών στοιχείων του κτιρίου με ακριβή ιστορικό που σημαίνει λεπτομερής παρακολούθηση των τεχνικών εργασιών που εκτελούνται για ολοκληρωμένο έλεγχο. Επομένως, είστε σε θέση να γνωρίζετε πότε και για ποιο λόγο επισκευάστηκε κάθε σύστημα και εγκατάσταση του κτιρίου.

Ακόμη, διαθέτουμε οργανωμένο κέντρο εξυπηρέτησης (Help Desk) που απαντά και διεκπαιρώνει γρήγορα και αξιόπιστα τα αιτήματα των ενοίκων.

Όλα αυτά εξασφαλίζουν την διαφάνεια και αποτελεσματικότητα στην οικονομική διαχείριση της πολυκατοικίας που για την Οργάνωση είναι βασική προτεραιότητα για την καλύτερη οικονομική διαχείριση.

Copyright © Organosi.gr 2011 | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.